Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Szkolna stołówka - jadłospis na listopad

Szkolna stołówka - jadłospis na listopad

Jadłospis od 4.11.19 do 8.11.19

Poniedziałek  4.11.19

- pomidorowa z ryżem  ami i jajkiem wa z warzywami i kiełbasą (wywar drobiowy , ryż ,warzywa  al.-7,9,10)

- łazanki  (kapusta biała, kiełbasa wieprzowa , makaron-pszenica, al.- 1,3,9,10)

- marchew do chrupania    

- kompot jabłko gruszka  niesłodzony

Wtorek  5.11.19

- zupa pieczarkowa  (świeże pieczarki, warzywa, makaron-pszenica, 1,3,7,9,10)

- filet drobiowy panierowany  (mięso drobiowe, panierka, 1,3,9,10)

- ziemniaki

- mizeria   (ogórek świeży , śmietana  al.- 7)

- kompot wieloowocowy jabłko agrest  niesłodzony

Środa   6.11.19

- zupa krupnik   (wywar wieprzowy, kasza, warzywa, al.- 1,9,10)

- placuszki ziemniaczane z sosem pieczarkowym  (ziemniaki gotowane, przyprawy, 9,10)

- marchew słodko winna   

-kompot  jabłkowo śliwkowy niesłodzony

Czwartek  7.11.19

- zupa dyniowa  (dynia świeża , warzywa, ziemniaki, al.-1,9,10)

- kurczak w sosie warzywnym  (mięso drobiowe, warzywa, al.-7,9,10)

- ryż     

- kompot jabłkowo malinowy niesłodzony

Piątek  8.11.19

- barszcz biały  (kiełbasa, warzywa, ziemniaki, zabielany mąką i śmietaną al.-1,3,7,9,10

- ryba duszona z warzywami   (filet rybny morszczuk, szpinak,  al.-1,4,9,10)

- ziemniaki gotowane

- warzywa gotowane

  • kompot jabłkowo porzeczkowy  niesłodzony

Jadłospis od 12.11.19 do 15.11.19

Wtorek  12.11.19

- zupa ogórkowa z kaszą jaglaną i jajkiem, z warzywami i kiełbasą (wywar mięsny ,warzywa , kasza jaglana,   al.-1,9,10)

- kotlet mielony   (mięso mielone wieprzowo-drobiowe ,  al.-1,3,9,10)

- ziemniaki  

- marchewka z groszkiem   

- kompot jabłko gruszka  

Środa  13.11.19

- rosół z makaronem  (wywar drobiowy, warzywa, makaron-pszenica al.-1,3,7,9,10)

- gulasz wieprzowy     (mięso wieprzowo al.- 1,9,10)

- kasza jęczmienna  ( al.- 1)

- ogórek świeży

- kompot wieloowocowy jabłko agrest  

Czwartek   14.11.19

- zupa pieczarkowa  (wywar mięsny, świeże pieczarki , warzywa, makaron,  al.-1,3,7,9,10)

- gołąbki   (kapusta, mięso wieprzowe, ryż, przyprawy,  al.-9,10)

-kompot  jabłkowo śliwkowy

Piątek  15.11.19

- zupa ryżowa  (wywar drobiowy, ryż, warzywa,  al.-9,10)

- kotlet rybny    (ryba morszczuk, jaja  al.-1,3,4,9,10)

- ziemniaki

- surówka z kapusty kiszonej  (al.- 9,10)  

  • kompot jabłkowo malinowy

Jadłospis od 18.11.19 do 22.11.19

Poniedziałek  18.11.19

- zupa pomidorowa ryżemami i jajkiem wa z warzywami i kiełbasą (wywar drobiowy ,warzywa , ryż,   al.-7,9,10)

- kurczak w sosie  (mięso drobiowe,  al.-1,7,9,10)

- makaron penne  (makaron-pszenica  al.-1,3)

- ogórek świeży    

- kompot jabłko gruszka

Wtorek  19.11.19

- zupa ziemniaczana  (wywar drobiowy, warzywa, al.-9,10)

- pulpety wieprzowo-drobiowe w sosie    (mięso wieprzowo-drobiowe al.- 1,3,9,10)

- kasza jęczmienna (al.-1)

- kapusta czerwona  (al.- 9,10)

- kompot wieloowocowy jabłko agrest  

Środa   20.11.19

- zupa grochowa  (wywar mięsny, groch łuskany, kiełbasa wieprzowa, warzywa, ziemniaki,  al.-9,10)

- racuchy drożdżowe z jabłkami  (mąka-pszenica, jabłka,  al.-1,3,7)

- marchew surowa   

-kompot  jabłkowo śliwkowy

Czwartek  21.11.19

- zupa jarzynowa z makaronem (wywar drobiowy, warzywa, makaron- pszenica  al.-1,3,9,10)

- kotlet schabowy panierowany (mięso wieprzowe, panierka   al.-1,3,9,10)

- ziemniaki    

 - surówka z buraczków  (al.-9,10)

- kompot jabłkowo malinowy

Piątek  22.11.19

- żurek z jajkiem ( al.-1,3,9,10)

- ryba duszona z warzywami  ( ryba morszczuk, warzywa, przyprawy  al.-1,4,9,10)

- ziemniaki gotowane

  • kompot jabłkowo porzeczkowy  

Jadłospis od 25.11.19 do 29.11.19

Poniedziałek  25.11.19

- barszcz ukraiński z jajkiem, warzywami i kiełbasą (wywar drobiowy, buraki,  fasola, warzywa ,   al.-9,10)

- spaghetti   (mięso wieprzowe, makaron-pszenica,  al.-1,3,9,10)

- ogórek konserwowy  (al.-9,10) 

- kompot jabłko gruszka  niesłodzony

Wtorek  26.11.19

- zupa kapuśniak z kapusty kiszonej  (wywar mięsny, kapusta kiszona, warzywa, al.-9,10)

- kotlet mielony   (mięso wieprzowo-drobiowe al.- 1,3,9,10)

- ziemniaki gotowane

- marchew na gęsto  (al.-1, 9,10)

- kompot wieloowocowy jabłko agrest  niesłodzony

Środa   27.11.19

- zupa meksykańska   (wywar mięsny, kiełbasa wieprzowa, warzywa, ziemniaki,  al.-1,7,9,10)

- naleśniki z serem lub dżemem  (mąka-pszenica, ser biały, dżem truskawkowy niskosłodzony al.-1,3,7)

- cukinia surowa   

-kompot  jabłkowo śliwkowy niesłodzony

Czwartek  28.11.19

- zupa fasolowa  (wywar mięsny, fasola, warzywa, makaron- pszenica  al.-1,3,9,10)

- udko z kurczaka duszone    (mięso drobiowe   al.-9,10)

- ziemniaki    

 - surówka z kapusty pekińskiej   (al.-9,10)

- kompot jabłkowo malinowy niesłodzony

Piątek  29.11.19

- kapuśniak z młodej kapusty  (kapusta świeża, wywar mięsny, warzywa, ziemniaki  al.-9,10)

- kotlet rybny    (ryba morszczuk, jaja, al.-1,3,4,9,10)

- ryż na sypko

- surówka z kapusty pekińskiej  (al.-9,10)

- kompot  jabłkowy

Data dodania: 2019-11-04 14:44:49
Data edycji: 2019-11-04 14:51:29
Ilość wyświetleń: 1135

Doradztwo

Wybór szkoły ponadpodstawowej i zawodu to ważna decyzja. Kliknij i poznaj możliwości rozwoju.
Więcej informacji

Ankiety

Weź udział w jednej z ankiet szkolnych! Twoja opinia jest ważna!
Więcej informacji

Kalendarz

Klasy

Przejdź na stronę swojej klasy zobacz najnowsze wpisy i bądź na bieżąco!
Więcej informacji

“Per aspera ad astra

Przez ciernie do gwiazd”

Cytat

Nasi Partnerzy

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej