Opcje widoku
Powiększ tekst
Powiększ tekst
Pomniejsz tekst
Pomniejsz tekst
Kontrast
Kontrast
Podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Reset
Reset

Szkolna stołówka - jadłospis na listopad

Szkolna stołówka - jadłospis na listopad

Jadłospis od 4.11.19 do 8.11.19

Poniedziałek  4.11.19

- pomidorowa z ryżem  ami i jajkiem wa z warzywami i kiełbasą (wywar drobiowy , ryż ,warzywa  al.-7,9,10)

- łazanki  (kapusta biała, kiełbasa wieprzowa , makaron-pszenica, al.- 1,3,9,10)

- marchew do chrupania    

- kompot jabłko gruszka  niesłodzony

Wtorek  5.11.19

- zupa pieczarkowa  (świeże pieczarki, warzywa, makaron-pszenica, 1,3,7,9,10)

- filet drobiowy panierowany  (mięso drobiowe, panierka, 1,3,9,10)

- ziemniaki

- mizeria   (ogórek świeży , śmietana  al.- 7)

- kompot wieloowocowy jabłko agrest  niesłodzony

Środa   6.11.19

- zupa krupnik   (wywar wieprzowy, kasza, warzywa, al.- 1,9,10)

- placuszki ziemniaczane z sosem pieczarkowym  (ziemniaki gotowane, przyprawy, 9,10)

- marchew słodko winna   

-kompot  jabłkowo śliwkowy niesłodzony

Czwartek  7.11.19

- zupa dyniowa  (dynia świeża , warzywa, ziemniaki, al.-1,9,10)

- kurczak w sosie warzywnym  (mięso drobiowe, warzywa, al.-7,9,10)

- ryż     

- kompot jabłkowo malinowy niesłodzony

Piątek  8.11.19

- barszcz biały  (kiełbasa, warzywa, ziemniaki, zabielany mąką i śmietaną al.-1,3,7,9,10

- ryba duszona z warzywami   (filet rybny morszczuk, szpinak,  al.-1,4,9,10)

- ziemniaki gotowane

- warzywa gotowane

  • kompot jabłkowo porzeczkowy  niesłodzony

Jadłospis od 12.11.19 do 15.11.19

Wtorek  12.11.19

- zupa ogórkowa z kaszą jaglaną i jajkiem, z warzywami i kiełbasą (wywar mięsny ,warzywa , kasza jaglana,   al.-1,9,10)

- kotlet mielony   (mięso mielone wieprzowo-drobiowe ,  al.-1,3,9,10)

- ziemniaki  

- marchewka z groszkiem   

- kompot jabłko gruszka  

Środa  13.11.19

- rosół z makaronem  (wywar drobiowy, warzywa, makaron-pszenica al.-1,3,7,9,10)

- gulasz wieprzowy     (mięso wieprzowo al.- 1,9,10)

- kasza jęczmienna  ( al.- 1)

- ogórek świeży

- kompot wieloowocowy jabłko agrest  

Czwartek   14.11.19

- zupa pieczarkowa  (wywar mięsny, świeże pieczarki , warzywa, makaron,  al.-1,3,7,9,10)

- gołąbki   (kapusta, mięso wieprzowe, ryż, przyprawy,  al.-9,10)

-kompot  jabłkowo śliwkowy

Piątek  15.11.19

- zupa ryżowa  (wywar drobiowy, ryż, warzywa,  al.-9,10)

- kotlet rybny    (ryba morszczuk, jaja  al.-1,3,4,9,10)

- ziemniaki

- surówka z kapusty kiszonej  (al.- 9,10)  

  • kompot jabłkowo malinowy

Jadłospis od 18.11.19 do 22.11.19

Poniedziałek  18.11.19

- zupa pomidorowa ryżemami i jajkiem wa z warzywami i kiełbasą (wywar drobiowy ,warzywa , ryż,   al.-7,9,10)

- kurczak w sosie  (mięso drobiowe,  al.-1,7,9,10)

- makaron penne  (makaron-pszenica  al.-1,3)

- ogórek świeży    

- kompot jabłko gruszka

Wtorek  19.11.19

- zupa ziemniaczana  (wywar drobiowy, warzywa, al.-9,10)

- pulpety wieprzowo-drobiowe w sosie    (mięso wieprzowo-drobiowe al.- 1,3,9,10)

- kasza jęczmienna (al.-1)

- kapusta czerwona  (al.- 9,10)

- kompot wieloowocowy jabłko agrest  

Środa   20.11.19

- zupa grochowa  (wywar mięsny, groch łuskany, kiełbasa wieprzowa, warzywa, ziemniaki,  al.-9,10)

- racuchy drożdżowe z jabłkami  (mąka-pszenica, jabłka,  al.-1,3,7)

- marchew surowa   

-kompot  jabłkowo śliwkowy

Czwartek  21.11.19

- zupa jarzynowa z makaronem (wywar drobiowy, warzywa, makaron- pszenica  al.-1,3,9,10)

- kotlet schabowy panierowany (mięso wieprzowe, panierka   al.-1,3,9,10)

- ziemniaki    

 - surówka z buraczków  (al.-9,10)

- kompot jabłkowo malinowy

Piątek  22.11.19

- żurek z jajkiem ( al.-1,3,9,10)

- ryba duszona z warzywami  ( ryba morszczuk, warzywa, przyprawy  al.-1,4,9,10)

- ziemniaki gotowane

  • kompot jabłkowo porzeczkowy  

Jadłospis od 25.11.19 do 29.11.19

Poniedziałek  25.11.19

- barszcz ukraiński z jajkiem, warzywami i kiełbasą (wywar drobiowy, buraki,  fasola, warzywa ,   al.-9,10)

- spaghetti   (mięso wieprzowe, makaron-pszenica,  al.-1,3,9,10)

- ogórek konserwowy  (al.-9,10) 

- kompot jabłko gruszka  niesłodzony

Wtorek  26.11.19

- zupa kapuśniak z kapusty kiszonej  (wywar mięsny, kapusta kiszona, warzywa, al.-9,10)

- kotlet mielony   (mięso wieprzowo-drobiowe al.- 1,3,9,10)

- ziemniaki gotowane

- marchew na gęsto  (al.-1, 9,10)

- kompot wieloowocowy jabłko agrest  niesłodzony

Środa   27.11.19

- zupa meksykańska   (wywar mięsny, kiełbasa wieprzowa, warzywa, ziemniaki,  al.-1,7,9,10)

- naleśniki z serem lub dżemem  (mąka-pszenica, ser biały, dżem truskawkowy niskosłodzony al.-1,3,7)

- cukinia surowa   

-kompot  jabłkowo śliwkowy niesłodzony

Czwartek  28.11.19

- zupa fasolowa  (wywar mięsny, fasola, warzywa, makaron- pszenica  al.-1,3,9,10)

- udko z kurczaka duszone    (mięso drobiowe   al.-9,10)

- ziemniaki    

 - surówka z kapusty pekińskiej   (al.-9,10)

- kompot jabłkowo malinowy niesłodzony

Piątek  29.11.19

- kapuśniak z młodej kapusty  (kapusta świeża, wywar mięsny, warzywa, ziemniaki  al.-9,10)

- kotlet rybny    (ryba morszczuk, jaja, al.-1,3,4,9,10)

- ryż na sypko

- surówka z kapusty pekińskiej  (al.-9,10)

- kompot  jabłkowy

Data dodania: 2019-11-04 14:44:49
Data edycji: 2019-11-04 14:51:29
Ilość wyświetleń: 1075

Doradztwo

Wybór szkoły ponadpodstawowej i zawodu to ważna decyzja. Kliknij i poznaj możliwości rozwoju.
Więcej informacji

Ankiety

Weź udział w jednej z ankiet szkolnych! Twoja opinia jest ważna!
Więcej informacji

Kalendarz

Klasy

Przejdź na stronę swojej klasy zobacz najnowsze wpisy i bądź na bieżąco!
Więcej informacji

“Per aspera ad astra

Przez ciernie do gwiazd”

Cytat

Nasi Partnerzy

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej